välkommen in

Vår story

Ingvar Strandh startade blomsterskolan 1979 och blev snabbt ett namn att räkna med. En kombination av inspirerande miljö och en väl genomtänkt utbildning har varit skolans framgångsrecept under de senaste 40 åren. Detta innebär dock inte att utbildningen ser likadan ut idag som den en gång gjorde. Sedan Ingvars dotter, Jenny tagit över verksamheten har våra utbildningar anpassats för att hålla samma höga nivå. Vi kan med stolthet säga att vi än idag , efter 40 år, får höra att vi är förstahandsvalet för morgondagens florister.

vårt mål

Vi vill ge våra elever en verklighetsgrundad floristutbildning som lever upp till dagens krav och trender. Vi märker av att kundernas krav, medvetenhet och köpbeteende har förändrats snabbt de senaste åren, mycket på grund av sociala medier.  Vår lärare på skolan är även verksam i den kommerciella "blomstervärlden" och kan tack vare detta förmedla viktiga erfarenheter till eleverna. Vi är hela tiden nära våra elever och identifierar varje elevs styrkor och svagheter som vi kan jobba vidare ifrån för att plocka fram det bästa ur varje enskild elev.

vår bransch

Vi köper blommor som aldrig förr i Sverige. Visst är det väl fantastiskt. Allt fler yngre människor har öppnat ögonen för alla vackra blommor och växter så dagens kunder hittar vi i ett brett åldersspann. Vi inreder vår hem med blommor på ett sätt vi inte gjort tidigare. Blommor är helt enkelt inne! Detta i kombination med att det finns få utbildningsmöjligheter gör att det idag är brist på florister.

vår skola

Vi får ofta beröm för vår miljö inne på skolan. Det är vi såklart stolta över. För vår del känns det självklart att om man arbetar med något kreativt och estetiskt, skall även arbetsmiljön spegla detta.

Det är vi som jobbar på blomsterskolan

     Jenny Strandh-Jonasson

         Christian Jonasson

Emil  Gustafsson 

Marika Sjöqvist

Har du frågor eller funderingar kring våra utbildningar är du välkommen att kontakta oss!
Ingvar Strandhs Blomsterskola
Köpmannagatan 23A
Jakriborg / Hjärup
Tel. 040-544015
epost:jenny@isbs.se

Kontakt

Ingvar Strandhs Blomsterskola
Köpmannagatan 23A Jakriborg / Hjärup
Tel 040 - 544015
epost : jenny@isbs.se